• Monsterseweg 1, Den Haag
  • 070 - 39 13 560
  • info@halbedrijfsdiensten.nl
Over Ons: HAL Bedrijfsdiensten
U bent hier: Home \ Over Ons

Team Hal Bedrijfsdiensten

Henk Jutte
Henk Jutte
Reiniging
Glas bewassing en gevelreiniging


Bel mij direct:
06 - 543 062 81
Aad Jutte
Aad Jutte
Onderhoud
Schoonmaakdiensten, Kantoor/vloeronderhoud, Specialistisch onderhoud

Bel mij direct:
06 - 547 904 85
Leo Jutte
Leo Jutte
Ontruimingen
Leeghalen woningen cq complexen en bezem schoon opleveren

Bel mij direct:
06 - 245 560 57

HAL Bedrijfsdiensten bestaat al sinds 1972. Het is een echt en hecht familiebedrijf dat wordt gerund door de drie broers Aad, Henk en Leo. HAL Bedrijfsdiensten is onderverdeeld in drie takken. Aad begon ooit met glasbewassing en breidde zijn bedrijf gestaag uit tot een grote onderneming. Hij werkt met en voor grotere VVE’s in de regio, waarvoor hij regelmatig de huismeester vervangt. Aad is tevens gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren in de meest brede zin.

Doordat Henk en Leo zich aansloten, kon HAL Bedrijfsdiensten zich nog veel breder oriënteren. Zoals het volledige onderhoud van panden en het aannemen van VVE’s als klanten.

Henk heeft gevelreiniging en ingewikkelde glasbewassing als specialisme. Denk daarbij aan hoge bouwen, veel glaswerk en moeilijk bereikbaar glas. HAL Bedrijfsdiensten heeft alle benodigde materialen in huis om net zoveel meters de lucht in te gaan als u wenst! Onze gevelreiniging is van hoge kwaliteit en gebeurt milieuvriendelijk.

De derde broer, Leo, is gespecialiseerd in diverse vormen van onderhoud, reiniging en reparatie. Van het leeghalen en in oorspronkelijke staat herstellen van panden tot het volledige onderhoud van het trappenhuis.

HAL Bedrijfsdiensten heeft diverse grote en gerenommeerde partijen als klant. Verspreid over heel Zuid-Holland. Er werken inmiddels veertig mensen bij HAL Bedrijfsdiensten. Één van onze dienstauto’s heeft u vast wel eens voorbij zien rijden!

Goed klantcontact en vertrouwen is voor ons van essentieel belang. Afspraak is afspraak. Als wij het niet kunnen, zeggen we dat eerlijk en zo nodig verwijzen wij u door naar een specialist.

HAL bedrijfsdiensten

Reiniging: Onderhoud: Ontruimingen: